Ontdek de omgeving van Kasteelstad 's Heerenberg met dit fietsarrangement inclusief lunch en diner!

Bij dit fietsarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en een gebakje
  • Fietsroute Hertogdom Gelre
  • Fietshuur voor 1 dag
  • Lunch 
  • 3-gangen diner

Prijs: € 65,25 p.p. op basis van 2 personen.

De prijs van dit Fietsarrangement in de historische kasteelstad 's-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2023.

Geniet samen met uw groep van een heerlijke fietstocht door de omgeving van 's-H

  Wilt u er samen met vrienden of familie een dagje op uit? Dan is een heerlijk actief dagje weg zeker een aanrader. U start in Kasteelstad 's-Heerenberg voor de fietstocht Hertogdom Gelre Route. Tijdens deze dag mag een heerlijke lunch en een culinair diner in ons restaurant natuurlijk niet ontbreken! Even een rust momentje en tijd om te praten over al het moois dat u gezien heeft tijdens de fietsroute!

Culinair genieten in een monumentaal pand

  Geniet van een smaakvolle lunch en een heerlijk diner in een sfeervolle omgeving. Uiteraard kunnen we voor zowel de lunch alsook het diner rekening houden met dieet- of allergie wensen en zullen wij zorgen voor een heerlijk menu voor u en uw groep!  

  GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. Tijdens en na de fietstocht staat wij voor u klaar om even nieuwe energie op te doen!

De perfecte mix van actief en ontspannen!

In de ochtend wordt u ontvangen op onze locatie. De fietsen en de fietsroutes worden uitgedeeld onder het genot van een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje. Na uitleg over de route kunt u op de fiets stappen om een start te maken met de Hertogdom Gelre Route.

Halverwege de tocht komt u weer terug bij ons restaurant om even te ontspannen tijdens een heerlijke lunch. U kunt kiezen uit een kopje soep of een aantal lekkere broodjes! Na de lunch staat deel 2 van de fietsroute op het programma en wanneer de tocht er op zit dan geniet u nog van een heerlijk 3 gangen diner. Op deze manier kunt u nog even napraten met elkaar en al het moois dat u deze dag beleefd heeft.

Hertogdom Gelre Route

Onze omgeving kent een rijk Middeleeuws verleden. Een historie die vele jaren teruggaat in de tijd de sporen hiervan zijn nog steeds terug te vinden in het landschap van ons gebied.

Via de route komt u langs een aantal kenmerkende plekken van deze omgeving. Zo kunt u een bezoek brengen aan Kasteel Huis Bergh of bijvoorbeeld aan de Oude Grafelijke Torenmolen.

De route kan naar wens ook worden uitgebreid of worden ingekort, zodat deze passend is voor de groep waarmee u dit gaat ondernemen!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Gastvrijheid, het belangrijkste product

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en u wordt bediend met een lach. Dit zijn de twee hoofdingrediënten van het restaurant waardoor het restaurant een hoge reputatie heeft opgebouwd. Geniet op een mooie plek van een heerlijke lunch of diner na een wandeling door de Montferlandse bossen. 


U kunt rekenen op een kwalitatieve maaltijd die met liefde is bereid door de chef-kok. Voel u thuis in dit sfeervolle monumentale pand van meer dan 100 jaar. 

Geniet van een smaakvolle lunch of diner

In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk lunchgerecht. Zij beschikken over een diverse menukaart met veel keus, denk hierbij aan een smakelijke sandwich, gezonde salade of perfecte uitsmijter. Ook kunt u kiezen voor koude of warme gerechten van de kaart. Naast lunchen kunt u in dit sfeervolle restaurant komen dineren. Het restaurant bevindt zich in het historisch centrum van 's-Heerenberg, aan de markt. Alle gerechten zijn bereid met lokale en verantwoorde producten. 


De chef-koks werken met producten uit de regio. Gerechten worden bereid met eigen receptuur. In de keuken wordt waar mogelijk gewerkt met verantwoorde en biologische producten.

Riante terras

Neem na een bezoek aan het kasteel plaats op het riante terras. Op het terras heeft u zicht op de markt, de stad en de voorbijgangers. Onder een grote mooie plataan liggen het 'boven terras' en het 'onder terras'. Het terras biedt aan 150 gasten plaats. Neem plaats in een loungebank of een tafel met stoelen en geniet van een lekker kopje koffie of heerlijk diner. 

Maak uw feest compleet met een heerlijke catering

Geeft u binnenkort thuis een feest? Of bent u op zoek naar een partycateraar die de catering en aankleding verzorgd? Dan bent u hier aan het juiste adres. Het restaurant verzorgd catering op maat. Er wordt goed geluisterd naar uw wensen. Uw wensen worden vertaald in een origineel en culinair totaalconcept. 


De catering is in goede handen door de ervaring van  het personeel. De aankleding wordt van A tot Z verzorgd op uw locatie. Voor zowel particulieren als voor bedrijven in en om 's-Heerenberg wordt de catering met liefde en passie verzorgd.