BBQ workshop met de Rolls Royce onder de barbecues

Bij deze BBQ arrangement is inbegrepen:

  • Chefs leren jou alles over barbecueën
  • Bereiden van gerechten op de Rolls Royce onder de barbecues
  • Genieten van de gemaakte BBQ gerechten

Prijs: € 57,50 p.p exclusief dranken bij een minimale deelname van 8 personen. 

De BBQ workshop wordt gegeven tussen mei en september. 

De prijs van deze BBQ workshop is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

BBQ workshop in Doetinchem!

  Ga zelf aan de slag met de Rolls Royce onder de barbecues: de Oklahoma Joe. De chefs leren jullie van alles over barbecueën. Van de beste temperatuur beheersen tot aan het weten wat de juiste garing is. Na heerlijke gerechten bereid te hebben op de barbecues moet uiteraard geproefd worden.

De kookworkshop

Treed in de voetsporen van een echte chef tijdens de workshop. U krijgt de recepten en ingrediënten aangereikt en gaat vervolgens zelf aan de slag. U zult moeten proeven, tellen, rekenen, inschatten, voelen en ruiken. U zal worden beoordeeld door de rest van het team. In de buurt is altijd een chef aanwezig waar u raad aan kunt vragen. 

Om een optimale kookbeleving te kunnen creëren wordt er een minimum van 8 tot een maximum van 16 personen gehanteerd. Een 3-gangenmenu wordt gekookt bij een groep van 8 tot 12 personen. Wanneer de groep bestaat uit 13 tot 16 personen bereidt u een 4-gangenmenu. De BBQ workshop duurt 3,5 uur waarvan u 1,5 tot 2 uur aan het barbecuen bent. De BBQ workshop kunt u iedere dag op elk gewenst tijdstip tussen 12.00 en 20.00 uur (aanvangstijden) reserveren.

Gerechten en dranken

Tijdens de BBQ workshop kunt u onderstaande gerechten bereiden:

  • Zalm
   Jack Daniels / Gemarineerde venkel
  • Beercan Chicken
   Lavendel/ Honing/ Rozemarijn
  • Hasselback Potato
   Droge worst / Creme Fraiche
  • Sukade
   Spitskool / Ansjovisboter
  • Ali 61
   Burger/ Pickles / Brioche/ Suikersla

Dranken

Bij de prijs van € 57,50 zijn de dranken niet inbegrepen. De dranken kunnen gefactureerd worden op basis van nacalculatie of afgekocht worden. Wanneer u kiest voor afkoop dranken dan kunt u dranken nuttigen van Hollands assortiment. Onder Hollands assortiment vallen de dranken: bier, wijn en frisdrank en koffie of thee na het diner. De kosten van afkoop dranken tijdens workshop en diner zijn € 27,50 p.p (exclusief een eventuele naborrel). 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • lift
 • Receptie
 • Familiekamers
 • Airconditioning
 • Elektrische fietsen
 • Kamer met bubbelbad

Onze partner

Algemeen

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw , het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het hotel ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem . Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

Kamers

Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval.

Waterpretkamer
Kies je voor deze kamer dan ontkom je niet aan een goeie baddersessie! De grote badkamer is namelijk het middelpunt van de waterpretkamer. Of je nu kiest voor een infrarood sauna , een jacuzzi of een stoomdouche ; het wellnessgevoel is hier ongekend!Er zijn 4 verschillende kamertypes van de Waterpretkamers. Met infrarood sauna en jacuzzi, met infrarood sauna en bad, met stoomdouche en jacuzzi of met stoomdouche en bad.

Romantische kamer
Een must voor romantici! Blikvanger in de kamer is de prachtige badkuip , uiteraard voorzien van heerlijk geurende producten. Verder hangt er verleidelijke kunst en beschikken een aantal kamers over een loft. Voor optimale romantiek bestel je een champagnepakket en/of een wellnesspakket bij de receptie!Er zijn verschillende romantische kamers. Landleven kamer: landelijk design, tweepersoons SKOON bed, regendouche en bad met 2-persoons Auping bed, loft en jacuzzi of met een 2-persoons Auping bed en bad en romantische kamers met een 2-persoons Auping bed en jacuzzi.

Lifestyle kamer
Lifestyle kamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Opvallend is het gebruik van warme kleuren en stoffen en de speciale aandacht voor kunst. Het digitale verlichtingssysteem , de XL Auping bedden en de Amerikaanse shutters completeren een stijlvolle kamer.We hebben verschillende lifestyle kamers. Kamers met douche en 2 éénpersoons bedden en kamers met douche, een 2-persoons bed, loft en airco.

Restaurants

Ambachtelijk, creatief, toegankelijk en gastvrij. Dat is wat we beloven én zijn in onze restaurants. Laat je verrassen door onze wereldkeuken en onze aangename prijzen! Restaurant LOKAAL heeft een warme uitstraling door het ‘hemelplafond’ met tientallen kleine lichtjes. Je neemt er plaats in een comfortabele rode fauteuil of op een zachte paarse bank. Bij LOKAALkies je voor een viergangen seizoensmenu of een zesgangen verrassingsmenu. BAR&BITES is het informele zusje van LOKAAL en een ontmoetingsplek bij uitstek. De uitnodigende bar, de gezellige haard en de comfortabele zitjes zorgen voor een relaxte uitstraling met een vleugje glamour. Je bestelt er pure, herkenbare gerechten voor zowel lunch als diner en kunt er tot in de late (of vroege) uurtjes borrelen. Net als in LOKAAL kun je hier kiezen voor een vier gangen seizoensmenu, een zes gangen verrassingsmenu of à la carte je eigen menu samenstellen van de Bites Menu kaart.

De omgeving van de Villa

Als u in deze prachtige villa verblijft kunt u zo de gezellige stad Doetinchem in lopen. Hier kunt u lekker shoppen, gezellig een terrasje pakken en ook een hapje eten. In de omgeving van de villa ligt ook een prachtig bos en kunt u een wandeling maken of met een scooter de omgeving gaan ontdekken. Laat u verrassen en verwennen en boek een heerlijk nachtje of weekendje in deze villa.